• Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2016
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    Tez adı: Bulgurun fonksiyonel özellikleri ve teknolojik kalitesine buğday çeşidi ve üretim yönteminin etkisi
  • 1999-2003
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    Tez adı: Kahramanmaraş koşullarında azot uygulama zamanlarının üç ekmeklik buğday çeşidinde (Triticum aestivum L. ) verim ve verim unsurlarına etkisi
  • 1995-1999
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ